Productfotografie van Rudy van Duijnhoven

 

Productfotografie door Rudy van Duijnhoven, klik voor een vergroting Productfotografie door Rudy van Duijnhoven, klik voor een vergroting Productfotografie door Rudy van Duijnhoven, klik voor een vergroting Met de mobiele opnametafel en flitsinstallatie van Reportagefotografie Rudy van Duijnhoven, kunnen producten tot een formaat van circa dertig bij dertig centimeter ook bij u op het bedrijf gefotografeerd worden, dat scheelt tijd en verzendkosten!

De producten kunnen opgenomen worden op fullframe of APS-C formaat, in RAW of JPG; het vrijstaand maken van producten behoort eveneens tot de mogelijkheden.

 

Het maken van bedrijfsreportages op locatie behoort uiteraard eveneens tot de mogelijkheden. Afhankelijk van het publiceren in drukwerk of op websites kunnen de foto's in het gewenste formaat aangeleverd worden. Bedrijfsfotografie door Rudy van Duijnhoven, klik voor een vergroting Bedrijfsfotografie door Rudy van Duijnhoven, klik voor een vergroting Bedrijfsfotografie door Rudy van Duijnhoven, klik voor een vergroting

 

Neem voor nadere informatie over prijzen en mogelijkheden contact op met Reportagefotografie Rudy van Duijnhoven.